KOMMUNIKATION

En daglig dos av oss

Hej! Vi ses ju inte så ofta. Du är i din butik och vi är på vårt kontor. Men vi pratar hemskt gärna med dig och träffas så ofta det går. Till exempel på mässor eller när våra säljare är ute. För att underlätta kommunikationen under tiden vi inte ses är vi tillgängliga i en massa olika kanaler, så att du kan välja hur du vill prata med oss. 

WWW

Vi har så klart den här hemsidan, där vi skriver om allt som händer. Här är det vi som håller monolog, men kom gärna med förslag på vad vi ska prata om.

Och så har vi vår shop som ni verkar gilla. I shopen kan ni köpa precis allt som vi säljer. Vi har korta leveranstider på allt som vi har på vår eget lager.

 

SOCIALA MEDIER

Vi har inte mindre än två Instagram konton @oposcandinavia @kunoqvist och två Facebook konton. Ett för OPO Scandinavia och ett för vårt största varumärke KunoQvist.

 

På våra OPO sidor försöker vi berätta om allt som kan röra er optiker. På KunoQvist sidan vill vi inspirera och visa upp vårt varumärke, men både optiker och slutkunder som målgrupp. Här kan du gilla, eller inte gilla, skicka meddelanden och komma med idéer.

Vi delar gärna material som du skickar till oss!  

NYHETSBREV
Vi har även ett nyhetsbrev som går ut till våra olika marknader en gång i månaden. För att få det måste du signa upp längst ned på den här sidan. Det är enkelt att sluta prenumerera. 

Då och då gör vi inlägg på Linkedin som rör vårt företag eller branschen. Och vi har en Youtubekanal där vi samlar allt rörligt material. Härifrån kan du enkelt länka våra filmer.

RING GÄRNA!

För att prata med oss är det enklast att ringa eller maila. Vi har en fantastisk kundtjänst som alltid svarar snabbt på frågor och funderingar. Övriga på OPO svarar också oftast inom en dag på mail och det är lätt att nå oss på telefon.

Vi är alltid intresserade av att höra om ni har idéer på hur vi kan jobba bättre tillsammans.