Senaste från OPOs värld

Skyltfönstertävling S/S 21

2021-01-17

Även om man inte får vara många INNE i butiken får man ju stå UTANFÖR och kika. Så, vi kör på med en skyltfönstertävling även denna vår.

Protect your eyes in the mountains

2021-01-15

Our French specialists in sports eyewear, located in the Jura Mountains, have prepared a really nice info material for you!

Digitalt marknadspaket

2021-01-04

Bästa kund, inför denna säsong har vi gjort ett digitalt marknadspaket till dig! Här hittar du filmer och bilder med våra produkter som är anpassade för Sociala medier & webben.

Black Friday hos K. Hansen optik

2020-11-27

Även i Norge vågar man vägra Black Friday hysterin. K. Hansen Optik i Bodø väljer att ägna dagen till välgörenhet bland byns behövande.

En ny stjärna från IHM

2020-11-27

I dag börjar Emma Lanevi sin 16 veckor långa praktik hos oss. Emma går sista året på IHM Business School med inriktning E-Commerce Manager. Vi är otroligt glada över att få in en nybakad e-commerce specialist som kan lära oss om det senaste inom digital marknadsföring samtidigt som vi kan lära henne en del om optikbranschen och hur det är att driva företag i vår bransch det lite speciella året 2020.

Istället för Black Friday

2020-11-23

Det är sista veckan i November och halva världen shoppar Black Friday erbjudanden online. Vi har valt att istället skänka pengar till Barncancerfonden i ett samarbete med konstnären Kimberley Kitti.

Dream team in action

2020-11-10

För bara en vecka sedan sken solen över Skåne. Vi tillbringade en hel dag på stranden söder om Malmö, nere vid Falsterbo kanal och fotade vårens fina KunoQvist kollektion. Stort tack till Lotsvillans vandrarhem i Ljunghusen där vi värmde oss, drack kaffe och fixade till våra modeller.

Nya höstbågar från KunoQvist

2020-10-02

Det sena höst släppet från KunoQvist bjuder på två smäckra, stilrena bågar med acetatfronter och metallskalmar, en herr och en dam i vardera fem vackra färger.

Ny medarbetare

2020-10-01

Vi har anställt en ny medarbetare till vårt lager. Martin Andersson började hos oss förra veckan och det känns redan som att han är en i gänget!

Greens optik vinner skyltfönstertävlingen

2020-10-01

Vi fick in många väldigt genomtänkta och fina bidrag i höstens skyltfönstertävling. Men vinnaren denna gång blev Greens optik i Örnsköldsvik med motiveringen Stilrent och Snyggt! Ett extra poäng för det vackra skinnet utanför butiken.